50PLUS Rotterdam wil uitslag stadionenquête openbaar

11 maart 2019

Feyenoord City; het veelbewogen plan waar iedereen en vooral de gepassioneerde Rotterdammer zich maar al te graag over buigt. Het betekent immers veel voor de Rotterdammer.

Recente berichtgeving van Dagblad 010 op 7 maart geeft aan dat dat er een enquête is uitgevoerd onder 27.000 seizoenkaarthouders van Feyenoord. Deze fans zouden per mail benaderd zijn door de club en Feyenoord om een mening te geven over Feyenoord City. Bekend is dat 12.000 fans half hebben geantwoord maar dat zo’n 9000 fans volledig de enquête hebben ingevuld en dus ook hun mening gedeeld hebben. Deze resultaten zouden zijn gebruikt bij de analyse van International Stadia Group die een onderzoek deed naar de veel besproken business case over het nieuwe stadion. Ook zouden de resultaten voldoende zijn geweest voor een representatieve analyse. Maar wat deze 9000 fans die wel volledig de enquête hebben beantwoord nu precies vinden over dit alles is onbekend want het onderzoek is niet gepubliceerd.

50PLUS Rotterdam is benieuwd naar wat deze enquête dan heeft opgeleverd voor de analyse. Zo ook menig Rotterdammer waar het natuurlijk echt om gaat. Als er een publieke enquête is uitgevoerd ter ondersteuning van het onderzoek, waarom worden deze resultaten dan niet bekend gemaakt? Vandaar dat 50PLUS Rotterdam hier schriftelijke vragen over heeft gesteld.

Zie ook dagblad010 hierover.

Delen via: