Actualiteit: Nieuwe plannen rond Feijenoord City?

22 februari 2019

Geachte raadsleden,

Naar aanleiding van het AD van donderdag 21 februari 2019, 13 werden een bovengenoemde oppositiepartijen onaangenaam verrast. ‘Feyenoord ziet wens vervuld: 25 miljoen euro vergoeding in nieuw stadion’ kopt de krant binnen. Het artikel lezende constateren wij dat er een aangepaste businesscase voor het nieuwe stadion aan de orde zou zijn.

Het is onacceptabel dat wij als raadsleden op dat moment totaal nog iet op de hoogte waren van eventuele nieuwe ontwikkelingen. En zeker daar het hier een aanpassing van het eerder door de raad vastgestelde positionpaper betreft.

Nadat het AD-artikel viraal ging via de social media kwam er vanuit de commissie MPOF een bericht binnen dat er stukken met betrekking tot businesscase Feyenoord City staan op lijst ingekomen stukken.

Partij voor de Dieren, Leefbaar Rotterdam, 50PLUS Rotterdam, NIDA en SP willen zo snel mogelijk met betrekking tot deze recente ontwikkelingen en de wijze waarop deze informatie tot ons is gekomen opheldering van het college van B&W. Helaas is dat niet eerder vanwege het voorjaarsreces op de actualiteitenraad van donderdag 7 maart 2019.

Delen via: