Update Kandidatenlijst 50PLUS Rotterdam 2022-2026

14 januari 2022

Beenhakker niet op lijst wel zijn steun.

Leo Beenhakker laat weten om persoonlijke redenen toch af te zien van zijn kandidatuur voor 50PLUS Rotterdam. Hij zegt niet te hebben kunnen voorzien dat de gevolgen van de aanvaarde functie van mede- lijstduwer zo groot zouden zijn en is tot het inzicht gekomen dat hij die belangstelling niet meer wil.

‘’Dat motief hebben wij te respecteren en wij danken Leo voor z’n bereidheid en toevoeging vandaag dat hij 50PLUS in Rotterdam blijft steunen’’, aldus fractievoorzitter Ellen Verkoelen.

Jorien van den Herik, de lijstduwer van de Rotterdamse 50PLUS: ‘’We hebben donderdagavond met z’n drieën de koppen bij elkaar gestoken en als grote mensen gezegd: als jij, Leo, om persoonlijke reden bij nader inzien niet meer happy bent met zoveel aangevraagde publiciteit, dan moeten we maar één gezamenlijk besluit nemen: alsnog niet op de kieslijst. Aan mij en anderen de taak extra te duwen de komende twee maanden. Dat gaan we ook zeker doen.’’

Ondanks dat deze Feyenoord-gigant wat gas terug neemt zal Beenhakker wel 50PLUS Rotterdam blijven steunen waar hij het maar kan want de boodschap blijft onverminderd voor hem dezelfde: Een nieuw stadion is onwenselijk, behoud de Kuip!

Dat betekent dat de uiteindelijke 50PLUS Rotterdam kandidatenlijst 24 kandidaten bevat. 50PLUS Rotterdam gaat met groot vertrouwen met deze kandidatenlijst die een afspiegeling is van de Rotterdamse samenleving de gemeenteraadsverkiezingen 2022-2026 in.

 

Klik Hier voor het Verkiezingsprogramma 2022-2026.

Delen via: