Bingo Kaart voor Betere Tijden

7 oktober 2022

Bingo Kaart voor Betere Tijden: Nationale Ouderendag.

Het is vandaag Nationale Ouderendag en op deze dag willen wij graag extra aandacht geven aan de problemen waar onze ouderen tegenaan lopen door middel van een Bingo (voor betere tijden) Kaart. Juist zodat wij niet alleen vandaag hierbij stil staan. Wij willen er dagelijks aandacht aan kunnen geven.

Op de bingo kaart staan situaties waar u tegen aan kan lopen gedurende de dag, week of maand. Wanneer u de situatie herkent mag u dat vakje doorkruizen. De volle bingokaart ontvangen wij graag van u terug. Zo kunnen wij het hele jaar door ouderen op de kaart zetten en deze situaties aan de kaak stellen. Als u aanvullingen heeft of een groter verhaal achter de ingevulde bongokaart horen wij dat graag zodat wij het verder kunnen oppakken. Daarnaast nodigen wij de mensen die een volle bingo kaart opsturen graag uit op stadhuis voor een gesprekje over de lopende problemen.

De bingo kaart kunt u naar ons opsturen op onderstaand adres per post of via een foto naar ons per email. Mocht 
u de situaties willen toelichten horen wij dat graag en nemen wij contact met u op. Laat ons dan ook even weten waarop wij u kunnen bereiken

 

Klik op de afbeelding voor de Bingo (voor betere tijden) Kaart.

 

 

Delen via: